Jdi na obsah Jdi na menu
 


10.ročník - letní "Drobkův memoriál"

10. ročník letního víceboje – Drobkova memoriálu na ZŠ Horní

 

     V sobotu 4. června se v tělocvičně a venkovním nově zrekonstruovaném areálu ZŠ Horní konal již 10. letní víceboj.  Za velmi příjemného počasí a pohodové atmosféře se turnaje zúčastnilo 8 ženských a 11 mužských týmů.

     V ženské kategorii se hrálo systémem 2 skupin po 4 týmech a následné play off.

Ve vyrovnaných soubojích, které často končily nejtěsnějším rozdílem (3:2), se z vítězství nakonec radovala nově sestavená dvojice Vydra a Jitka, které ve finále po tuhém boji udolaly Marky s Martinou. Na 3. místě se umístily Sklenča s Ivou, které potvrdily formu z předchozích ročníků a porazily nováčky z Bučovic Peťu a Peťu rovněž 3:2 na sporty.

Na 5. místě skončily obhájkyně titulu Blanka a Kája.

 

Konečné pořadí ženy:

  1. Vydra a Jitka
  2. Marky a Martina
  3. Sklenča a Iva
  4. Peťa a Peťa
  5. Blanka a Kája
  6. Eva a Gabča
  7. Lucka a Peťa
  8. Jana a Renča

 

     V mužské kategorii byly vidět krásné souboje, přestože byla řada omluvenek. Všichni byli na svatbách, nebo je do turnaje nepustilo zranění, a tak nám vznikly nové dvojice.

Vítězství si odnesla dvojice Martin a Bambino, která prošla turnajem bez porážky a ve finále si poradila s nově vytvořenou dvojicí Filipem a Pavlem a obhájila loňský titul, tentokrát i s nohejbalem. V bitvě o 3. místo nakonec našla více sil dvojice Prochy a Krulda, která porazila Aldu s Hnildou.

 

Konečné pořadí muži:

  1. Martin a Bambino
  2. Filip a Pavel
  3. Prochy a Krulda
  4. Alda a Hnilda
  5. Palli a Pepa
  6. Luboš a Martin
  7. Železňák a Tomáš
  8. Morgan a Libor
  9. Dan a Jirka
  10. Víťa a Honza
  11. Roman a Cupi

 

 

     Po krásném vyhlášení výsledků, kdy si každý odnesl pěkné ceny, se konala osmá, resp. šestá disciplína v kuchyňce a na chodbě. Po zahájení hymny našeho víceboje propukla velmi příjemná zábava. Krásný zpěv a příjemná konverzace se nesla daleko široko, až nás přátelé z městské museli upozornit, že se bavíme tak dobře, že někteří lidé z okolí nám to až závidí a chtěli by raději klid. No a když dozněla poslední píseň a známí a neznámí dobrovolníci pomohli s úklidem, mohli jsme další roční Drobkova memoriálu prohlásit bohužel za ukončený.

     Rád bych oficiálně poděkoval všem sponzorům akce za finanční i materiální podporu.

Zejména ZŠ Horní, Jirkovi Bambasovi a Danovi Ševčíkovi. Mockrát děkujeme. Dále přípravnému výboru (Jirka, Alda, Hnilda, Žíla, Gerža a Lenička) za všechno, však víte. Libušce a Pavlínce, jak se o nás vzorně starají a také všem hráčům a hráčkám za předvedenou hru a příjemnou společnost. Díky Lence H. , Romanovi, Cupimu a Pallimu, kteří se mnou vydrželi až do ranních hodin s úklidem, i těm kteří pomohli uklidit dříve. Janě Vrábelové za její společenský i sportovní přínos a Jiříkovi Vrábelovi za fandění a předávání cen. Muzikantům za famózní výkony u kytary a jiných nástrojů (Dan, Gerža, Palli, Pepa a Luba i další).

Tak Drobis, doufám, že to bylo podle tvých přestav, zas jsme neseděli v rožku a nebyli potichu (tiší a plaší).

            Zároveň bych vás chtěl všechny pozvat na 10. zimní a jubilejní 20. víceboj, který chceme uspořádat na konci listopadu. To vám bude sláva! Můžete být u toho.

Jo a čtěte ten internet, jinak se na to fakt vys…!!!!

Tak se mějte , sportu zdar a našemu víceboji zvlášť

                                                                                                 Žíla