Jdi na obsah Jdi na menu
 


9. ročník - zimní "Drobkův memoriál"

 

V sobotu 21.11. se uskutečnil již 9. ročník zimního víceboje na ZŠ Horní. Zúčastnilo se ho rekordních 50 hráčů a hráček. Nikdy v historii našich vícebojů nehrálo více hráčů, proto panovaly určité obavy, aby se turnaj odehrál v rozumném čase. To se nakonec podařilo a kolem 18.30 jsme vyhlašovali nové, nebo staronové vítěze.

V ženské kategorii se turnaje zúčastnilo nakonec 11 dvojic. Hrálo se systémem ve dvou skupinách a nakonec se zápasem o umístění. Vítězkami se stejně jako v létě stala dvojice Blanka a Kája, která porazila věčně stříbrné sestry Ditu a Simču v poměru 3:0. Stejným výsledkem skončilo malé finále, kdy Marky a Martina porazily Jitku a Ivu. Celkově byl ženský turnaj velmi vyrovnaný a byly k vidění nádherné souboje.

Konečné pořadí ženy:

1)Blanka a Kája

2) Dita a Simča

3) Marky a Martina

4) Iva a Jitka

5) Vydra a Draha

6) Lenka a Gabča

7) Eva a Petra

8) Lenka a Lucka

9) Katka a Šiška

10) Martina a Dana

11) Lenka a Pavlínka

 

Mužské kategorie se zúčastnilo rekordních 14 dvojic a muselo se hrát novým systémem. I přes mírné obavy pořadatelů se turnaj odehrál v rozumné časové relaci a přinesl řadu nádherných a vyhecovaných soubojů, které gradovaly v každých duelech o umístění. Vítězem se stal zaslouženě pár Radim a Filip, kteří prošli turnajem bez zaváhání a obhájili loňský titul, když ve finále porazili Bambina s Martinem 4:1. Překvapivý, ale zasloužený bronz získal pár Luboš a Martin, kteří po životním výkonu porazili Maru s Kotíkem a získali velmi cenný bronz.

Konečné pořadí muži:

  1. Radim a Filip

  2. Martin a Bambino

  3. Luboš a Martin

  4. Kotík a Mara

  5. Miška a Gaboš

  6. Radek a Zdenal

  7. Alda a Hnilda

  8. Radim a Aleš

  9. Palli a Pepa

  10. Morgan a Libor

  11. Tomáš a Miloš

  12. Dan a Jirka

  13. Laďa a Gerža

  14. Víťa a Petr

Závěrečné vyhodnocení probíhalo ve velmi přátelské atmosféře. Každý si nakonec odnesl památeční diplom a pěknou cenu. Zato musíme poděkovat všem sponzorům – Tomáš, Dan, Bambino, Martin (Ringo team), Laďa (Bučovice), Petra (Bučovice), Katka a ZŠ Horní. Snad jsem na nikoho nezapomněl, moc vám děkujeme. Moc a moc děkuji přípravnému výboru, který už všichni znáte v jakém složení a nasazení pracuje, protože odvádí pro vás obrovské množství práce. Speciální poděkování patří Lence a Libušce Hniličkovým a Pavlínce Oujezdské za bezchybný catering. Speciální poděkování patří především Lence,Morganovi, Hnildovi, Lence a Jirkovi Bambasovým a neznámému Jirkovi, kteří mi pomáhali se závěrečným úklidem v brzkých ranních hodinách. Moc děkuji.

Závěrečný večírek probíhal ve velmi přátelské atmosféře, o kterou se starali muzikanti Gerža, Dan a Michal, částečně přispěl i se svým uměním Luba. Ostatní se skvěle bavili a bylo vidět, že nám leckdo tu naši velkou partu může jinde jen závidět.

A když jsme všechno vypili a snědli a dozpívali, mohli jsme již 9. zimní a celkově 18. víceboj na Horní uzavřít. Tentokrát městská nezazněla, doufám Drobku, že to nevadilo a že jsi se za nás nahoře nestyděl. Naproti jsme tomu rozhodně šli a žádnou ostudu jsme neudělali.

Moc vás všechny zdravím i za všechny z přípravného výboru a rádi vás zveme již na jubilejní 10. ročník letního víceboje, který by se měl uskutečnit 4. 6. 2016 na našem novém venkovním hřišti.

Mějte se moc fajn, myslím si, že se nám to zase podařilo. Mohli byste si to i někteří přečíst a napsat i nějaké připomínky, nebo se vám na to fakt vykašlem.

Sportu zdar a našemu víceboji zvlášť

Žíla