Jdi na obsah Jdi na menu
 


9. ročník - letní "Drobkův memoriál"

Drobkův memoriál - 9. ročník - letní

 

V sobotu 23. 5. 2015 jsme uspořádali již 9. letní víceboj. Počasí nám opět nepřálo, takže přišla na řadu vlastně zase jen zimní varianta, ale vůbec nám to nevadilo. Od začátku panovala velmi příjemná atmosféra u všech zúčastněných a to vydržela až do konce. Letos se zúčastnilo 8 ženských a 12 mužských párů. Po obvyklém přivítání a slavnostním zahájení bylo podle tradice rozlosováno. U žen to bylo systémem 2 skupin po 4 a play off, u mužů 4 skupiny + play off a skupina o 9.-12. místo.

U žen nakonec zvítězil pár Blanka a Kája, které nepoznaly hořkost porážky a poprvé získali společně putovní pohár. Na druhém místě se umístila Lenka s Ivou, které se konečně dočkaly medailového umístění. 3. příčku získaly Dita s Kačkou, které porazili Lenku s Martinou.

Konečné pořadí ženy: 1. Blanka + Kája

                                2. Lenča + Ivča

                                3. Dita + Kačka

                                4. Lenka + Martina

                                5.Lucka + Lenka

                                6. Marky + Terka

                                7. Martina + Dana

                                8. Lenka + Monika

 

 

U mužů bylo k vidění plno nádherných a vyrovnaných soubojů. Možná překvapivě, ale nakonec zaslouženě bez porážky zvítězili Martin s Bambinem, kteří ve finále přehráli ve skvělé formě hrajícího Kotíka s Marou 4:1 a svůj první společný titul věnovali Drobkovi.  V boji o 3. místo nakonec udolali Radim s Filipem Mišku s Pavlem 4:2.

Konečné pořadí můžů:

1. Martin + Bambino

2. Kotík + Mara

3. Radim + Filip

4. Miška + Pavel

5. Radek + Peťa

6. Radim + Kuba

7. Alda + Hnilda

8. Gerža + Luba

9. Morgan + Libor

10. Pally + Pepa

11. Pavel + Víťa

12. Dan + Jirka

 

Na závěr proběhlo vyhlášení výsledků. Velmi nás potěšilo, že přišla Jana s Jirkou a předávali společně na Drobkově memoriálu ceny všem hráčkám a hráčům. Dokonce nám Janča přislíbila účast na zimním víceboji již jako hráčka. V závěrečné disciplíně v kuchyňce se debatovalo o krásných okamžicích na sportovištích a zpívalo se. To vám byla krása. Krakonoš byl moc dobrý, protože se všechno vypilo včetně slivovice i vína a také snědlo (jako obvykle). A když známá miniskupinka k ránu zazpívala poslední píseň, stal se další víceboj minulostí.

Na závěr známé děkovačky ZŠ Horní, Danovi Ševčíkovi, Kačce Šindelářové a Jirkovi Bambasovi za veškerý sponzoring. Přípravnému výboru Aldovi, Hnildovi Sklenče, Bambínovi i Laďovi Kubínovi za všechno, co s touto akcí souvisí. Libušce a Pavlínce za bezchybný catering a vám všem, co jste přišli a přispěli k výborné atmosféře na našem turnaji.

Na závěr jen klasická prosba o kladné i záporné hodnocení na našich stránkách. Prosíme o to, abyste je používali, protože veškeré informace o turnaji jsou právě tam.

Mějte se moc fajn, buďte v pohodě a snad se uvidíme ve zdraví a stejném počtu na podzim. Sportu zdar a našemu víceboji zvlášt

                                                                                                                                                                                               Žíla