Jdi na obsah Jdi na menu
 


10.ročník - zimní "Drobkův memoriál

10. ročník zimního víceboje na ZŠ Horní

 

V sobotu 26. 11. 2016 se konal jubilejní 20. víceboj a 10. zimní na ZŠ Horní. Zúčastnilo se ho 6 ženských a rekordních 16 mužských týmů. Pořadatelé si dali velkou práci s přípravou a řadou překvapení pro účastníky turnaje. A bylo se na co dívat jak po stránce sportovní i kulturní.

V ženské kategorii se hrálo systémem každý s každým v šestičlenné skupině. Řada stabilních hráček se omluvila ze zdravotních důvodů, a tak šance na umístění na bedně byla pro ostatní týmy velká. Vítězství nakonec obhájila dvojice Blanka a Kája, která nenašla přemožitelky a bez ztráty bodu zaslouženě zvítězila. Na 2. místě se umístila dvojice Sklenča a Pavlínka a třetí příčku obsadila rodinná dvojice Peťa a Peťa z Bučovic.

Fotky

Pořadí ženy:

  1. Blanka a Kája
  2. Sklenča a Pavlínka
  3. Peťa a Peťa
  4. Šindy a Šišina
  5. Lucka a Peťa
  6. Jana a Renča

 

 

V mužské kategorii jme vyzkoušeli nový systém se 16 týmy. Panovaly obavy, jestli se vše stihne odehrát, ale nakonec všechno klaplo a slavnostní ceremoniál byl hotový dříve než předchozí ročníky. Po velmi pěkném představení celého organizačního výboru, který kromě běžných cen připravil pamětní trička a prezentaci fotek z předchozích ročníků, jsme mohli vyhlásit výsledky. Mužská kategorie byla velmi vyrovnaná, důkazem je samotné vyvrcholení turnaje, kdy semifinálové a finálové souboje se rozhodovaly až v dodatečném losu 7. sportu. Vítězství nakonec obhájili Radim s Filipem, kteří otočili nepříznivý stav a nakonec v dodatečné házené přehráli Žílu s Bambinem. V boji o bronz našli více sil Pavel s Miškou, kteří přehráli Prochyho s Karlem.

 

Pořadí muži:

  1. Radim a Filip
  2. Žíla a Bambino
  3. Pavel a Miška
  4. Prochy a Karel
  5. Luboš a Hnilda
  6. Laďa a Marek
  7. Žerda a Ivoš
  8. Morgen a Libor
  9. Železňák a Žanek
  10. Pepa a Palisty
  11. Alda a Honzino
  12. Laďa a Gerža
  13. Mara a Martin
  14. Lukáš a Tomáš
  15. Dan a Jirka

       15.Formec a Formec ml.