Jdi na obsah Jdi na menu
 


11. ročník - zimní "Drobkův" memoriál

fotky z víceboje 

V překrásné atmosféře se odehrál 2. 12. další ročník zimního víceboje alias Drobkova memoriálu na ZŠ Horní. Po úvodním slově ředitele školy (se trochu vykecával a machroval) došlo k tradičnímu losování skupin. Turnaje se nakonec po velkých omluvenkách tradičních účastníků i z řad medailistů zúčastnilo pěkných 12 mužských a 7 ženských dvojic.

 V ženské kategorii se hrálo systémem každý s každým. Vítězkami a obhájkyněmi titulu se staly Blanka s Kájou před Sklenčou a Ivčou. Třetí místo brali nakonec holky Kachlíkovy z Bučovic.

U mužů již tradičním systémem play off zvítězili po velkém boji Miška s Pavlem, kteří otočili již ztracený stav 0:3 na 3:3 s Martinem a Petrem. Rozhodoval los ze všech 6 sportů a byl vylosovaný stolní tenis. V něm Miška s Pavlem zvítězili 2:1 a  dokonali vítězný obrat a po delší době se dočkali zaslouženého vítězství.

V boji o bronz zvítězili chlapi Hniličkovi nad Pepou a Štyrlou 4:2 a získali cenný bronz.

 

 

Konečné pořadí ženy:

1. Blanka a Kája

2. Sklenča a Iva

3. Marcela a Peťa

4. Lenka a Lucka

5. Lucka a Lenka

6. Šiška (Draha) a Kačka

7. Jana a Renča

 

Konečné pořadí muži:

1. Miška a Pavel

2. Martin a Petr

3. Hnilda a Dawson

4. Pepa a Štyrla

5. Laďa a Pavel

6. Alda a Honzino

7. Luboš a Martin

8. Libor a Morgan

9. Gerža a Formel

10. Palisty a Železňák

11. Dan a Karel

12. Mladíci Bučky

 

 

Všechny souboje se odehrávaly v nádherné sportovní a fair play atmosféře. Je vidět, že všichni už zúročují svoje herní zkušenosti a souboje mají velký sportovní náboj. Letos jsme už měli hlad, tak jsme dali opět vynikající gulášek a pak proběhlo vyhlášení vítězů. Zas přišel ředitel (nikdo ho nevolal, ale byl tam zas…J)). I ceny zase byly. Bambinovi moc děkujem, protože to strašně rád vždycky slyší. Moc ho mrzelo, že nemohl hrát a nebyl sám. Taky Radim s Filipem a Radek s Kruldou a Kotik s Marou nám hodně chyběli.

Chtěl bych moc poděkovat přípravnému výboru (Sklenča, Hnilda, Alda, Gerža, Laďa). Bez jejich přípravy a práce bychom akci asi těžko uspořádali. Nesmím opět zapomenout na Pavlínku a Libušku – nádherný catering, však víte. V neposlední řadě všem hráčům z Brna, Bučovic a okolí. Janičce Vrábelové že na nás nezapomněla a drží rodinnou tradici. Danovi děkujeme za luxusní poličku, večer jen zasyčela. Víno bylo též famózní, ale nesmíme si vás rozmazlovat, ale třeba někteří časem poděkujete….:-)

Závěrečný večírek utekl strašně rychle, ale byl nádherný. Gerža s Danem i Lubou řádili o dušu. Bylo to na vás po všech stránkách vidět J. Někteří ztratili i hlas. A protože to se mnou fakt rychle letí, tak ve 3. 30 už fakt stačilo a zbytky famozních pařiců a zpěváků jsem už musel vyhodit …… …-) Děkuji moc Lence Hniličkové za parádní úklid a všem ostatním, kteří přiložili ruku k dílu. Laďovi za nedělní závěrečný úklid a tak dál…

Na závěr bych chtěl říct, že snad ten nový říďa bude trochu normální a zas nám to v roce 2018 povolí. On je to celkem dobrý kluk, ale k…. ! Kdyby ne, zavolám Drobka, ten sestoupí z výšin a bude mu muset fláknout diskařskou otočku. To bych tomu říďovi nepřál…

Tak snad v létě na 12. sedmiboji.

Na závěr jen větička: je to moc krásná akce a z mimina se stává krásné dítě, které může růst dál. To bude záležet na vás všech. Buďte zdraví, v pohodě, užijte si vánoční čas.

A o vánocích neležte jenom u telky a běžte se hýbat, ať máte do léta formu. Fotky

Zdraví

                          Žíla