Jdi na obsah Jdi na menu
 


7. ročník - letní

 

 

 

Komentář – 7.ročník – léto
 
            V sobotu 1. 6. se konal již 7. ročník našeho letního víceboje. Zúčastnilo se ho 12 mužských a 7 ženských dvojic. Pro nezpůsobilý terén na venkovním hřišti se veškerá klání odehrála v tělocvičně Základní školy Horní.
            Ženy hrály nakonec systémem každý s každým a veškerá klání byla velice zájímavá a vyrovnaná. To ukazuje i pohled na tabulku, kdy u prvních čtyřech párů musela rozhodnout až minitabulka. Vítězkami se nakonec stala dvojice Jitka a Verča před Lenkou a Týnou. Na 3. místě skončily Martina se Zdenkou.
            V mužích zvítězili Miška s Pavlem, kteří v nádherném finále udolali na 7. sport (basketbal) v roztřelu 4:3 překvapení turnaje Radka se Zdeňkem. 3. místo obsadili Radim s Filipem, kteří porazili Tomáše s Petrem.
 
Výsledky:
 
Ženy:   1) Jitka + Verča
            2) Lenka + Týna
            3) Martina + Zdenka
            4) Gabča + Martina
            5) Dita + Simča
            6) Sklenča + Iva
            7) Blanka + Petra
 
Muži:    1) Miška + Pavel
             2) Radek + Zdeněk
             3) Radim + Filip
             4) Tomáš + Petr
             5) Kardiaci
             6) Palisty + Pepa
             7) Luboš + Martin
             8) Mara + Jura
             9) Alda + Hnilda
             10) Ivan + Železňák
             11 – 12) Gerža + Laďa a Kuba + Paťák
 
Na závěr proběhla opět závěrečná disciplína v kuchyňce, kde se zpětně rozebírali nádherné souboje. Taky se jedlo, pilo a zpívalo. No a když jsme se rozcházeli a zazpívali rozlučkový song Městská, městská… , tak pro jistotu přijela Státní. Po krátkém popovídání všech zúčastněných, pánové co chrání a pomáhají odjeli a my jsme s radostí a dobrou náladou opouštěli areál s tím, že se další víceboj stal zase minulostí.
Na závěr známé děkovačky. Tak především vedení ZŠ Horní za poskytnutí sportoviště a pomůcek. Za druhé přípravnému výboru – Hnilda, Alda, Drobek, Sklenča, Martin a Laďa. Pavlínce a Libušce za parádní obsluhu a vám všem, co jste přišli.
A co říci na závěr: no tak snad příště a víceboji zdar
                             
                                                                                                  Žíla