Jdi na obsah Jdi na menu
 


13. Zimní ročník "Drobkův memoriál"

13. zimní víceboj Drobkův memoriál

 

V sobotu 30. 11. 2019 se uskutečnil již třináctý zimní víceboj. Zúčastnilo se ho 7 ženských a 12 mužských družstev. V nádherné společenské i sportovní atmosféře probíhaly krásné souboje po celý den. I fáze vitaminalizace fungovala na jedničku (slivovice,víno, pivo - vše bylo k dispozici).

Vítězkami v ženské kategorii se staly Dáša a Vydra, které po pár letech nastoupily opět spolu. V systému každý s každým ztratili jen jeden zápas a odnesly si putovní pohár. Na druhém místě skončily Blanka a Kája a třetí místo, o kterém rozhodovalo až čtvrté kritérium, obsadily Sklenča a Iva. V mužské kategorii zvítězili nečekaně Martin s Bambinem, kteří po rozpačitém úvodu a téměř ztraceném semifinále se vzepjali k velkému výkonu a nakonec zvítězili. Druhé místo obsadili senzačně kluci z Bučovic Marek a Tom. Na třetím místě skončili po remíze, kdy už dále nechtěli pokračovat Radim, Filip, Miška a Pavel, kteří se během zápasu o bronz stihli prostřídat J.

Výsledky ženy:

  1. Vydra + Dáša
  2. Blanka + Kája
  3. Sklenča + Iva
  4. Lenka + Lenka
  5. Peťa + Peťa
  6. Lenka + Lucka
  7. Dája + Monika

 

Výsledky muži:

  1. Martin + Bambino
  2. Marek + Tom
  3. Radim + Filip + Pavel + Miška
  1. Tadeáš + Tom
  2. Martin + Luboš
  3. Pepa + Patrik
  4. Davson + Honzino
  5. Morgen + Mirek
  6. Hnilda + Alda
  7. Dan + Karel
  8. Víťa + Kuba

 

 

Další bonusová disciplína pokračovala v kuchyňce a na chodbě. Přišel Gerža a hned byl králem večírku, i když nehrál přes den. Dan a ostatní muzikanti (Luboš a další….) drželi statečně krok. Příště se těšíme i na ty co se omluvili, jinak všichni, kteří na večírku zůstali, klobouk dolů, byli jste úžasní a letos obzvlášť. Drobis, věřím, že ses za nás znovu nestyděl a příště to potvrdí i Janča…

Jsme rádi, že vás to s námi baví, nás pořadatele s vámi taky. Tímto bych chtěl poděkovat celému přípravnému výboru (Hnilda, Alda, Sklenča, Gerža, Laďa a já taky no J). Zvláštní poděkování patří Ladovi Kubínovi a pětici statečných se mnou na závěr Gerža, Luba, Morgen a Lenča…, kteří vzorně uklízeli a vše hrdě k ránu zakončili. Nesmíme zapomenout na Pavlínku a Libušku, však víte J V neposlední řadě sponzorům: Bambino, Morgen, Dan – pánové, moc děkujeme J.

Vaše náměty na zlepšení našeho víceboje rozebereme v klidu a vyhodnotíme situaci, co by mohlo být přínosem našeho turnaje a včas vás s případnými změnami seznámíme.

Děkuju Vám všem a klidně napište na stránky, které všichni do pr…. znáte, klidně i něco od plic J.

Moc vám všem děkuji, jsem rád, že Vás mám a že spolu trávíme takovým způsobem 2 soboty v roce. Bude mi i příště velkým potěšením…

Našemu víceboji zdar! A Drobis neřvi tam tolik, slyšíme tě až do tělárny….. J

Fotky z akce

                                                                                        Žila

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář