Jdi na obsah Jdi na menu
 


6. ročník - zimní

Komentář – 6.ročník halový míčový víceboj
V sobotu 1. 12. se konal již 6. ročník zimního víceboje na ZŠ Horní. Zúčastnilo se ho rekordních 48 hráčů a hráček ( 12 párů mužů a 12 párů žen ). Ženy hrály systémem 2 skupin po 6. Poté vznikly další 2 šestičlenné skupiny – finálová ( 1-6 ) a o umístění ( 7-12 ).
Vítězkami se staly Martina a Dáša, které nepoznaly hořkost porážky a zaslouženě zvítězily. Na 2. příčce se umístily vítězky letního víceboje Marky a Verča. Medailového umístění se dočkaly také Gabča a Lenka, které skončily na 3. místě.
Pořadí ženy:
  1. Martina + Dáša
  2. Marky + Verča
  3. Gabča + Lenka
  4. Jitka + Verča
  5. Petra + Eva
  6. Draha + Marcela
  7. Dita + Katka
  8. Lenča + Sklenča
  9. Martina + Dana
  10. Katka + Jana
  11. Blanka + Renda
  12. Lenka + Lucka
 
V mužské kategorii se hrálo již zaběhnutým systémem 4 skupin a play off. Vítězem se po velkém boji stal pár Miška + Pavel, který až v losované 7. disciplíně (badminton), porazil Radima s Filipem 4:3. Na 3. místě se umístil pár Hnilda a Alda, kteří v boji o bronz udolali Maru s Kotíkem.
Výsledky muži:
  1. Miška + Pavel
  2. Radim + Filip
  3. Alda + Hnilda
  4. Kotík + Mara
  5. Ivan + Železňák
  6. Kardiaci
  7. Radek + Bambino
  8. Radim + Radim
  9. Luboš + Martin
  10. Pally + Pepa
  11. Gerža + Formel
  12. Dan + Jirka
 
Závěrečné vyhlášení se neslo v duchu Adventu a Mikuláše – mockrát děkujeme Bambinovi, který naděloval nádherné ceny. Velký dík patří vedení ZŠ Horní za bezplatné poskytnutí tělocvičny a sportovního vybavení. Dále mockrát děkujeme Danovi Ševčíkovi, který poskytl finanční dar – díky němu proběhl závěrečný večírek na velmi solidní úrovni.
Závěrečné poděkování patří Pavlínce, Andreji a Víťovi za skvělou obsluhu, Geržovi, Pallymu a Danovi za skvělé kulturní představení a hudební doprovod, Laďovi Kubínovi za pomoc s přípravou a v neposlední řadě celému přípravnému výboru (Alda, Hnilda, Drobek a Sklenča). A když se všechny souboje probraly u pivka, panáka slivovice a pohárku dobrého vínka, stal se brzo ráno další ročník halového míčového víceboje minulostí
Mějte se fajn a zase snad za rok ahoj
Žíla.