Jdi na obsah Jdi na menu
 


11. ročník - letní "Drobkův memoriál"

11. ročník letního víceboje –Drobkův memoriál

 

V sobotu 3. 6. 2017 se konal již 11. ročník letního víceboje na ZŠ Horní. Zúčastnilo se ho nakonec 12 mužských a 6 ženských družstev. Turnaj i přes drobné zdržení začal a probíhal ve velmi příjemné atmosféře, za překrásného počasí a chutí dobrého piva.

V ženské kategorii nakonec zvítězilo mládí z Bučovic Peťa a Peťa před sestrami Kubínovými (Lucka a Lenka). Třetí místo obsadili při rovnosti bodů Sklenča a Iva. Hrálo se systémem každý s každým.

Konečné pořadí ženy:

  1. Peťa a Peťa
  2. Lucka a Lenka (Kubínky)
  3. Sklenča a Ivča
  4. Dita a Simča
  5. Klára a Iva
  6. Lucka a Lenka

 

V mužské kategorii si vítězství a putovní pohár potřetí za sebou vybojovali po velkém obratu z 1:3 na 4:3 Martin s Bambinem před Radimem s Filipem. 3. místo získali Miška s VíŤou před Lubošem a Martinem. K vidění ve skupině byli ovšem nádherné a vyrovnané série, které vrcholili v semifinále play off (4:3).

Konečné pořadí muži:

  1. Martin a Bambino
  2. Radim a Filip
  3. Miška a Víťa
  4. Luboš a Martin
  5. Hnilda a Dawson
  6. Morgan a Libor
  7. Vašek a Tom
  8. Alda a Honzino
  9. Mara a Peťa
  10. Gerža a Formec
  11. Pepa a Michal
  12. Palli a Ilja

 

 

I když turnaj probíhal do večerních hodin, všichni zažívali nádhernou atmosféru. Poté přišel vynikající gulášek a krásné zpěvy v podání Gerži a dalších. A když jsme pozpívali, podebatovali o sportovních a jiných situacích, mohli jsme další ročník prohlásit za ukončený. Díky celému přípravnému výboru jako vždy, jehož složení už všichni znáte ( Alda, Hnilda, Bambino, Sklenča, Laďa, Gerža, Pavlínka, Libuška a Žíla). Tak snad na podzim při 11. zimním víceboji. Snad to nové vedení povolí, kdyžtak bude muset sestoupit Drobek seshora a nakopat mu pr…

Sportu zdar a našemu víceboji zvlášť

                                                                         Žíla