Jdi na obsah Jdi na menu
 


8. ročník - zimní "Drobkův memoriál"

V sobotu 29. 11. se konal již 8. ročník zimního víceboje Drobkova memoriálu. Turnaje se zúčastnilo 7 ženských a 12 mužských týmů. Po slavnostním zahájení a rozlosování turnaje se rozpoutaly nádherné boje v obou kategoriích.

            Dámy bojovaly spravedlivým systémem „každý s každým“ a bylo vidět spousta nádherných a vyrovnaných duelů. I v přiložených fotkách uvidíte, jak si to děvčata na plné doušky užívala. Dost dvojic totiž kvůli zranění původních parťaček hráli spolu poprvé, takže od sebe žádné zázraky nečekaly. Vítězkami se nakonec staly nováčci turnaje Katka s Miriam před v poslední době věčně druhými Ditou a Simonou. Třetí místo si nakonec vybojovaly Lenka s Markétou.

Konečné pořadí ženy:

  1. Katka + Miriam
  2. Dita+ Simča
  3. Sklenča + Marky
  4. Petra + Marcela
  5. Draha + Eva
  6. Lenča + Monďa
  7. Blanka + Lucka

 

V mužské kategorii už zaběhlým systémem na 4 skupiny bylo k vidění opravdu dost nádherných soubojů a někdy na papíře jednoznačný výsledek realitě neodpovídal.

Vítězem se stal pár Radim a Filip, který nepoznal hořkost porážky a ve finále porazil Martina s Bambinem 4:3, kdy se za nerozhodného stavu losoval 7.sport (házená), který rozhodl o konečném vítězství a novém držiteli putovního poháru v této kategorii. Třetí místo si uhráli nakonec Radek s Kruldou (nováček soutěže), který v boji o 3. místo nakonec udolal Maru s Kotíkem.

 

Konečné pořadí muži:

  1. Radim + Filip
  2. Martin + Bambino
  3. Radek + Krulda
  4. Kotík + Mara
  5. Víťa + Ráďa
  6. Luboš + Morgan
  7. Tomáš + Marek
  8. Alda + Hnilda
  9. Miška +Lukáš
  10.  Palisty + Pepa
  11.  Dan + Jirka
  12.  Laďa + Gerža

 

Slavnostní vyhlášení mělo opravdu vysokou společenskou úroveň. Ceny přišla předávat Jana Vrabelová se synkem Jiříkem. Moc nás to potěšilo, touto cestou ji moc děkujeme.

Závěrečná disciplína proběhla v kuchyňce a u pingpongových stolů, kde se skvěle zpívalo a každý, kdo zůstal rozhodně nelitoval. Poděkování muzikantům Geržovi, Danovi (kytara) a překvapením byla letos basa (Michal).

Velké poděkování sponzorům: ZŠ Horní, Dan Ševčík a Jirka Bambas.

Nejvíce bych však chtěl poděkovat přípravnému výboru, který udělal velké množství práce ( Lenka, Hnilda, Alda, Bambino), dále pomáhali Gerža a Laďa a Pavlínka s Libuškou, mockrát děkuji.

A když k ránu zazněla poslední píseň, byl další víceboj minulostí.

Myslím si, že Drobek se na nás díval a řekl to svoje: „Jde vidět, že jste tomu šli zase naproti…“. Myslím si, že ano….

Tak snad za půl roku bando jedna, doufám, že někdo napíše nějaký komentář na naše stránky, klidně i záporný, ale moc nás nerozčilujte a čtěte to, nebo se na vás brzo vys….. .

Tak se mějte, sportu zdar a našemu víceboji zvlášť

                               

                                                                                        Žíla